Åbningstider

Varehuset
Mandag-fredag

Kl. 8.00 - 20.00

Lørdag/søndag Kl. 8.00 - 18.00
Bagerudsalget
Mandag-fredag Kl. 7.00 - 20.00
Lørdag Kl. 7.00 - 18.00
Søndag Kl. 8.00 - 18.00
Fiskebutikken
Mandag Lukket
Tirsdag-torsdag Kl. 8.00 - 18.00
Fredag Kl. 8.00 - 19.00
Lørdag Kl. 8.00 - 16.00
Søndag Lukket

Kvickly har lukket 1. januar - skærtorsdag - Langfredag - Påskedag - 2. Påskedag - St. Bededag - Kr. Himmelfartsdag - Pinsedag - 2. Pinsedag - Grundlovsdag - 24. december samt 1. og 2. juledag.

Nyhedsbrev februar 2012
FEBRUAR 2012


Fastelavn:
Lørdag den 18. februar kl. 10.30 afholder vi vores årlige "Slå katten af tønden" sammen med Allerød Handelsforening.

Vi har 4 tønder og selvfølgelig præmier til både Kattekonger- og dronninger samt præmie til bedst udklædte.

Der er selvfølgelig Fastelavnsboller og Mathilde Kakaomælk til alle fremmødte.Nem Mad:
I Marts besøger sundhedscoach Rikke Maja Kvickly Allerød, hvor hun går rundt mellem kølediske og reoler for at tale med kunderne om alt fra økologisk tøj og mad over Nøglehulsmærket til sunde fritidsinteresser.

Og har man oven i købet mod på et lyntjek af sin indkøbskurv, vil en direkte men hjertelig Rikke Maja granske varedeklarationerne: Måske er der bedre alternativer til de valgte varer? Eller måske et gratis råd med på indkøbsturen kunne give en ny og sundere vane?Lola Jensen:
I Marts kan du opleve en af landets absolut mest populære foredragsholdere - hun er underholdende, skarp og lige i øjet. Lola Jensen holder hvert år foredrag over hele landet, og det er ikke uden grund!

Lola Jensen er uddannet socialpædagog fra 1980. De første to år efter uddannelsen arbejdede hun i en børnehave. Derefter arbejdede hun to år på et behandlingshjem for adfærdsvanskelige børn. De sidste 25 år har Lola arbejdet som familievejleder for børnefamilier, og hun er fast tilknyttet TV2's Godmorgen Danmark som ekspert.Generalforsamling:
17. april afholder Kvickly den årlige Generalforsamling.

Mød op - Få en bid brød, få medindflydelse og bliv hørt af foreningens bestyrelse.

Billetter kan afhentes i kiosken i befyndelsen af april.
Dennis Knudsen:
I April kommer Dennis Knudsen med sit show med masser af professionelle skønheds tips, krydret med anekdoter fra hans lange karriere i skønhedsbranchen og få et godt grin.

Publikum vil undervejs deltage aktivt i showet som modeller, og Dennis vil demonstrere hvordan man på en enkel og ligetil måde og med få remedier kan få et flot hverdags look eller et forrygende fest look.

Du vil undervejs trække på smilebåndet, få lyst til at skifte indholdet i din toilet taske ud, blive inspireret og måske blive lidt klogere Efter showet har deltagerne mulighed for at stille spørgsmål, og hvis det ønskes kan der være salg af Dennis Knudsen Hair Care produkter samt kosmetikserien INK by Dennis Knudsen.