Åbningstider

Varehuset
Mandag-fredag

Kl. 8.00 - 20.00

Lørdag/søndag Kl. 8.00 - 18.00
Bagerudsalget
Mandag-fredag Kl. 7.00 - 20.00
Lørdag Kl. 7.00 - 18.00
Søndag Kl. 8.00 - 18.00
Fiskebutikken
Mandag Lukket
Tirsdag-torsdag Kl. 8.00 - 18.00
Fredag Kl. 8.00 - 19.00
Lørdag Kl. 8.00 - 16.00
Søndag Lukket

Kvickly har lukket 1. januar - skærtorsdag - Langfredag - Påskedag - 2. Påskedag - St. Bededag - Kr. Himmelfartsdag - Pinsedag - 2. Pinsedag - Grundlovsdag - 24. december samt 1. og 2. juledag.

Ledertrainee rapper for sin uddannelse

Amir Glavas, ledertrainee i Kvickly Allerød, er kreativ frontløber i Coop Danmarks fremstød for koncernens ledertraineeuddannelse.

Han rapper i en musikvideo, der skal bruges i markedsføringen af ledertraineeuddannelsen.

Videoen blev optaget på Amir Glavas egen arbejdsplads, Kvickly Allerød, efter lukketid i weekenden 30.-31. oktober.

Selv er Amir Glavas godt et år henne i den toårige uddannelse. “Det er Danmarks bedste detailhandeluddannelse, og musikvideoen vil handle
om, at det ikke kun er fordi, at uddannelsen er hård og medfører mange lektier. Man får også et godt sammenhold med de andre trainees på kryds og tværs af landet”, siger Amir Glavas.

Han rapper også i fritiden under kunstnernavnet Princ og er ved at forberede udgivelsen af det første nummer i eget navn.

Det var under et traineemøde i Odense, at han luftede sin idé om en musikvideo, der kunne markedsføre uddannelsen, og Coop har kvitteret for initiativet ved at finansiere projektet.

Rappen er skrevet af Amir Glavas selv og hans traineekollega Mads Gantris fra Kvickly på Skibhusvej i Odense, mens Amir Glavas/Princ’ producer Biz Production står for beat og musik.

I alt 37 ledertrainees fra hele landet var i Allerød for at deltage i optagelserne til musikvideoen.