Åbningstider

Varehuset
Mandag-fredag

Kl. 8.00 - 20.00

Lørdag/søndag Kl. 8.00 - 18.00
Bagerudsalget
Mandag-fredag Kl. 7.00 - 20.00
Lørdag Kl. 7.00 - 18.00
Søndag Kl. 8.00 - 18.00
Fiskebutikken
Mandag Lukket
Tirsdag-torsdag Kl. 8.00 - 18.00
Fredag Kl. 8.00 - 19.00
Lørdag Kl. 8.00 - 16.00
Søndag Lukket

Kvickly har lukket 1. januar - skærtorsdag - Langfredag - Påskedag - 2. Påskedag - St. Bededag - Kr. Himmelfartsdag - Pinsedag - 2. Pinsedag - Grundlovsdag - 24. december samt 1. og 2. juledag.

Kvickly Allerøds donerer flest pantpenge til velgørenhed

Kvickly i Allerød har doneret flest penge blandt alle landets Coop-butikker i årets første tre måneder til CARE Danmark og Børns Vilkår

Kunderne i Kvickly Allerød kan bryste sig af at have indsamlet 13.015 kroner via pantautomatens Velgørenhedsknap i første kvartal 2013.

Donationen er den største blandt Danmarks cirka 1.200 butikker i Coop.

"Jeg er meget stolt over, at vores kunder har doneret flest penge via Velgørenhedsknappen. Det sender et vigtigt signal om, at borgerne i Allerød ønsker at gøre en forskel," siger varehuschef i Kvickly Allerød, Ole Bigler.

Kunderne i Kvickly har via donationen hjulpet udsatte børn i Danmark og verdens fattigste familier til et bedre liv.

Det er nemlig Børns Vilkår og CARE Danmark, der driver Velgørenhedsknappen i alle Coops butikker de næste to år.

Den hjerteformede knap fungerer som en elektronisk raslebøsse, og de indsamlede penge fordeles ligeligt mellem de to organisationer.

"Vi er meget glade for donationen, som mange børn vil få glæde af via vores arbejde for at hjælpe de mest udsatte børn i Danmark med alt fra digital mobning til omsorgssvigt," siger kommunikationschef i Børns Vilkår, Christophe Kirkegaard.

Der lyder også en stor tak fra CARE Danmarks generalsekretær, Niels Tofte.

"Det er dybt imponerende, at kunderne i Kvickly i Allerød har samlet så mange penge ind i forhold til resten af landet. Vi kan ikke andet end at være begejstret, for det betyder, at vi kan nå ud til endnu flere fattige familier," siger han.

Af Peter Klar, Allerød Nyt