Åbningstider

Varehuset
Mandag-fredag

Kl. 8.00 - 20.00

Lørdag/søndag Kl. 8.00 - 18.00
Bagerudsalget
Mandag-fredag Kl. 7.00 - 20.00
Lørdag Kl. 7.00 - 18.00
Søndag Kl. 8.00 - 18.00
Fiskebutikken
Mandag Lukket
Tirsdag-torsdag Kl. 8.00 - 18.00
Fredag Kl. 8.00 - 19.00
Lørdag Kl. 8.00 - 16.00
Søndag Lukket

Kvickly har lukket 1. januar - skærtorsdag - Langfredag - Påskedag - 2. Påskedag - St. Bededag - Kr. Himmelfartsdag - Pinsedag - 2. Pinsedag - Grundlovsdag - 24. december samt 1. og 2. juledag.

Sebastian Klein smurte ulækre madpakker i Allerød

Så fik dyrlægens natmad og den flade med spegepølse sundere konkurrenter. Får torsdag 27 september kl. 10 smurte Sebastian Klein ulækre og sunde madpakker med byens børn på Ravnsholtskolen i Allerød.

Bevæbnet med torskerogn, tomater, bladselleri og andre råvarer, som børnene kender, men ikke altid selv er med til at bestemme over, når madpakken laves, smurte Sebastian Klein madpakker og snakkede sundhed med børnene.

Bag arrangementet stod FDB og Kvickly Allerød.

"En af FDBs mærkesager er sundhed, og madpakken er et vigtig element for børns sundhed, fordi madpakker skal dække en tredjedel af børns energibehov i løbet af en dag. Vi vil gerne bidrage til, at børn ser de sunde råvarer, får viden om og lærer, hvad en sund madpakke består af. Og så betyder det jo noget for aktiviteten, at børnene lærer af hinanden og af en populær, voksen rollemodel som Sebastian Klein," siger Irene Nielsen, formand for Kvickly Allerøds bestyrelse.

Børnene skulle i den time, aktiviteten varede, selv lave deres bud på en mad til madpakken.

Det er kun fantasien, der satte grænser.

Eneste krav var, at de skulle smage på maden, når den er færdig.

Sådan var det også, da Sebastian Klein blev populær med børneprogrammet, hvor hans hemmelige og usynlige ven Anton "tvang" ham til at lave ulækre madder, som skulle spises.

"Jeg er virkelig blevet overrasket over, hvor meget forskelligt man kan få børn til at spise, eller i hvert fald smage på. Det der med, at man ikke må lege med maden, holder bare ikke, når det er små børn, der først er ved at lære. De leger med maden. Og det virker," siger Sebastian Klein, der også i samarbejde med FDB lavede sunde og ulækre madpakker i 2009.

Det blev en god dag, som alle børnene nød.

Dertil kom der nogen tegninger ud af det, som du kan se ved at klikke her.
(billeder åbner i et nyt vindue - tryk på "NEXT" for at se det næste).